понеділок, 3 вересня 2018 р.

        Пам'ятаємо...


3 вересня минають четверті роковини з дня загибелі в зоні проведення АТО нашого земляка Сергія Григоровича Вихристюка.
Хоч і народився в селі Добре Маньківського району Черкаської області, та все своє життя прожив у селі Пустовійтове Глобинського району. Працював водієм в ТОВ "Агрофірма "Пустовійтове". У березні 2014 року мобілізований Глобинським райвійськкоматом до лав Збройних Сил України.
3 вересня 2014 року поблизу Старобільська Луганської області, близько 22.30, базовий табір 27-го реактивного артилерійського полку, був обстріляний з території Російської Федерації з РСЗВ «Смерч». В результаті обстрілу загинуло багато військовослужбовців, серед яких був і командир евакуаційного відділення, прапорщик Сергій Вихристюк. За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Сергія Вихристюка нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).
Висловлюємо щирі співчуття родині Сергія Григоровича. Схиляємо голови перед хоробрим воїном, справжнім патріотом України, який загинув в ім’я своєї Батьківщини. Вічна йому слава!

                                                                      
                                                                                         
                                                                                                                               
                                                                                         


Немає коментарів:

Дописати коментар