пʼятницю, 26 червня 2020 р.



Конституція – оберіг  державності

    28 червня - День Конституції України, свято національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини! 
   День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. Конституція – це основний державний документ, який визначає державний устрій, порядок і принципи функціонування органів влади, виборчу систему, права й обов’язки держави, суспільства та громадян.

  Глобинська ЦРБ  пропонує познайомитись з літературою, представленою на книжковій виставці  «Основний закон держави».

Бібліотеки Глобинської централізованої бібліотечної системи організували книжкові виставки та перегляди літератури на теми: «Конституція – оберіг нашої держави», «До Конституції – з повагою», «Я маю право на життя, я гідно мушу жити», «Конституція -  оберіг нашої державності», «Конституція – фундамент нашого суверенітету», «Основний закон держави», «Конституцію вивчаємо, пам'ятаємо, поважаємо», «З основним законом по життю», «Конституція – оберіг нашої державності», «Конституція і ми», «Конституція України: традиційне і нове», «Великі права маленьких дітей» .

Немає коментарів:

Дописати коментар